Vrienden van Amstel LIVE, ga jij ook?

Geplaatst op: 16 januari 2019

Vanavond barst het feest in Rotterdam Ahoy los. De vrienden van Amstel live staan weer in de startblokken en het beloofd weer een groot feest te worden de komende dagen.  Als je naar een concert gaat sta je waarschijnlijk niet echt stil bij de veiligheid. Logisch, want je gaat om te feesten. Je hoeft ook niet de hele tijd alert te zijn, maar check een paar dingen voordat je gaat en als je er bent. Daarna kan je lekker genieten!

Bron: Veiligheidsregio Brabant-Noord

 

Op de social media kan je vooraf al wat informatie verkrijgen over het concert. Wat mag je wel en niet meenemen? Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat je geen water mee naar binnen mag nemen. Daarnaast moet je jezelf in Ahoy ook altijd kunnen legitimeren, denk dus aan je identiteitsbewijs. Maar wat dacht je van de selfiestick? Deze is niet welkom bij het concert!

Bron: Veiligheidsregio Brabant-Noord

 

Als je in Ahoy staat, check dan even waar de nooduitgangen zijn. Dit kan je helpen mocht er paniek uitbreken en je bent dan niet meer in staat om ze te vinden. Ook is het handig om te weten waar de E.H.B.O post zit.

Bron: Veiligheidsregio Brabant-Noord

 

Mocht er toch paniek uitbreken, help de mensen die eventueel gevallen of mindervalide zijn. Loop altijd met een mensenmassa mee.

Veel plezier!!

Deel dit bericht