Over de website rijnmondveilig.nl

Deze website is het platform voor informatie van de hulpdiensten in het verzorgingsgebied Rotterdam-Rijnmond. Het platform is een initiatief van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, in samenwerking met de politie. Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er informatie? Stuur uw opmerking via het contactformulier en help ons de website verbeteren.

Auteursrecht

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond behoudt zich het auteursrecht op de via deze website verstrekte informatie inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Via het contactformulier kunt u nadere informatie over het gebruik van het materiaal aanvragen.

Privacy

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. De via cookies verkregen informatie van uw bezoek aan www.rijnmondveilig.nl wordt alleen gebruikt ter verbetering van de website en voor bezoekersstatistieken. De verzamelde informatie wordt niet voor een ander doel gebruikt of ter beschikking gesteld aan derden.

De via het contactformulier verstrekte, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.

Regelgeving

Via de website wordt toegang verleend tot de teksten van wetten, rapporten en regelingen en/of verordeningen. Hierbij geldt dat de publicatie van deze teksten geen bekendmaking vormen in de zin van de wet.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Rijnmondveilig.nl verwijst ook naar andere websites van derden. De Veiligheidsregio is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of applicatie tenzij expliciet vermeld.