Burgemeester Hellevoetsluis in SBS programma ‘Burgemeester Undercover.’

Geplaatst op: 8 november 2018

Burgemeester Milène Junius van Hellevoetsluis doet mee aan het nieuwe SBS-6 programma ‘Burgemeester Undercover. Op dinsdag 13 november is de uitzending met Milène Junius te zien op SBS-6. De burgemeester ging vermomd op pad in haar gemeente om problemen die er spelen te gaan onderzoeken. In het geval van Hellevoetsluis was dat brandveiligheid in seniorencomplexen.

Samen met presentator Dennis van der Geest werden plannen uitgewerkt om de burgemeester zo goed mogelijk haar undercover operatie uit te laten voeren. Hij volgde de diverse acties op afstand en zorgde voor de rode draad en ontknoping aan het einde.

Aandacht voor brandveiligheid 
Vermomd en bewapend met verborgen camera’s probeerde de burgemeester, geheel onopvallend, dichtbij de kern van het probleem te komen. Om zo het probleem zelf te ervaren en een passende oplossing te bedenken. In Hellevoetsluis is een aantal keer brand geweest in een seniorenwoning. Nu ouderen langer zelfstandig wonen, wilde burgemeester Junius brandveiligheid bij senioren aandacht geven. Op deze manier komt het onderwerp breed in de belangstelling, niet alleen voor de gemeente Hellevoetsluis maar bij kijkers in heel Nederland.

 

Deel dit bericht