Politie zoekt getuigen en beelden branden Melissant

Geplaatst op: 18 december 2017

Melissant – Agenten hebben een onderzoek ingesteld naar de twee branden op zaterdag 16 december jl. aan de Achterweg. Zij komen graag in contact met mensen die meer informatie of beelden hebben.

Op zaterdag 16 december, rond 1.15 uur, stond er op het terrein nabij de woning aan de Achterweg in  Melissant een camper in brand. Deze camper stond onder een overkapping tegen een loods aan. De  brand werd snel geblust door de brandweer.
Korte tijd later, rond 4.00 uur, was er wederom brand op hetzelfde terrein. Dit maal stond de aangrenzende  loods volledig in brand. Hulpdiensten gingen met groot materieel terug maar de brand was zo hevig dat de loods volledig verloren ging. Bij de brand raakte gelukkig niemand gewond. Mede dankzij de inzet van de brandweer sloeg de brand niet over naar de aangrenzende woning en ook een stal vol paarden naast de loods kon worden gered. Bij de brand kwam asbest vrij. Een gespecialiseerd bedrijf is zaterdagmiddag begonnen met het opruimen van de asbest.

Informatie of beelden?

De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Agenten roepen getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken en relevante informatie hebben, op zich te melden. Dit kan door het invullen van bijgaand tipformulier of telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Heeft u foto’s en filmbeelden van de branden. Ook deze zouden wij graag willen zien. Hier staat mogelijk belangrijke informatie wat kan helpen in het onderzoek. Uploaden kan eveneens via het tipformulier welke u hieronder aantreft.

Heeft u meer informatie?

Klik op onderstaande link om het tipformulier te openen.

 

https://www.politie.nl/nieuws/formulier/2017/december/17/07-politie-zoekt-getuigen-en-beelden-branden-melissant.html?sid=bfcde2d2-067d-4277-a3f5-86bb44ca1d91

Deel dit bericht