Opening strandseizoen

Geplaatst op: 23 mei 2017

Donderdag (Hemelvaartsdag) is de opening van het strandseizoen in Hoek van Holland: neem voldoende water mee voor de heen- en terugreis.

Op 25 mei wordt het strandseizoen in Hoek van Holland geopend. Er zijn o.a. feesten, live muziek en Dj’s bij de strandpaviljoens. Er rijden geen treinen naar Hoek van Holland i.v.m. de ombouw van de route van trein- naar metroverkeer. In combinatie met het verwachte mooie weer en veel autoverkeer kan dit leiden tot filevorming op de wegen naar Hoek van Holland.

Lees onderstaande tips goed door voor u op weg gaat

*Check voor vertrek de verkeersinformatie: http://www.vid.nl/VI/overzicht.
*Zorg voor voldoende drinkwater in de auto en drink geregeld. Hou ook baby’s/kleine kinderen goed in de gaten.
*Hou medepassagiers (kinderen en huisdieren) uit de zon door bijvoorbeeld het achter zijraam van de auto af te dekken met een zonnescherm of handdoek.
*Laat de medepassagiers nooit achter in een afgesloten auto.
*Motorrijders: blijf beschermende kleding dragen, ook met deze hoge temperaturen.

Vervangende bus
Gedurende de ombouwperiode zet de RET langs de route Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen en Schiedam vervangend busvervoer in. Op de site http://www.ret.nl/hoekselijn kunnen reizigers precies zien welke route de extra bussen van de RET volgen en wat de dienstregeling is. Reizigers die vragen hebben over het vervangend busvervoer, reisproducten en tarieven kunnen contact opnemen met de klantenservice van de RET op nummer 0900 – 500 6010 (normaal tarief).